vidaXL 338477 vidaXL Masă de bucătărie, 110x75 cm, lemn masiv reciclat (338477)

vidaXL 338477 vidaXL Masă de bucătărie, 110x75 cm, lemn masiv reciclat (338477)

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.

Puteti evalua

Descrierea produsului
Această masă de bucătărie elegantă, realizată din lemn masiv reciclat, adaugă un farmec vintage bucătăriei sau sufrageriei dvs.

Material premium: Lemnul masiv reciclat este o combinație de cherestea reciclată, inclusiv lemn de tec, mango, pin, fag etc. Aceste lemne sunt reciclate din clădiri vechi, cum ar fi fabrici, șoproane și bărci. Acest lucru îl face o opțiune fantastică și ecologică în fabricarea de mobilier. Deoarece fiecare piesă este realizată manual, culorile variază cu multe nuanțe de albastru, verde, crem și uneori portocaliu, roșu și roz. Asta înseamnă că fiecare piesă este unică!
Cadru stabil: Baza puternică din fier vopsit electrostatic a mesei din lemn asigură robustețe și stabilitate.
Blat robust: Blatul robust este perfect pentru a pune băuturi, vaze și obiecte decorative.

Notă:
Culorile pot varia de la o piesă la alta, făcând fiecare piesă unică și ușor diferită de următoarea. Livrarea este aleatorie.
Culoare: Multicolor
Material: Lemn masiv reciclat, fier vopsit electrostatic
Dimensiuni: 110 x 75 cm (Diametru x î)
Asamblare necesară: Da

Galerie

Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.